„Светът на здравето“ – новото здравно предаване в ефира на bTV

Основният фокус в предаването ще бъдат превенцията на социално значими заболявания и възприемането на човека като органична цялост от ум, дух и тяло

Реклама

В унисон с търсенето на здравословен баланс в личен и обществен план, bTV Media Group отговаря на повишения интерес към личното здраве с изцяло ново предаване за здравна култура с обаятелната д-р Неделя Щонова. Специалист невролог, обичано лице от ефира на bTV с дългогодишен опит в неврологията, д-р Щонова ще продължи да информира зрителите за здравните теми, които ги вълнуват с помощта на доказани експерти. В допълнение, предаването ще включва и специални рубрики за физически упражнения, здравословно хранене и поддържане на емоционален баланс по пътя към истинското щастие.

„Светът на здравето“ с автор и водещ д-р Неделя Щонова е образователно предаване за проактивна здравна култура. Основната му цел е да насърчава здравословния начин на живот с цел хармония, щастие, дълголетие и благоденствие. В предаването, д-р Щонова ще среща зрителите с най-добрите здравни специалисти в България и по света и ще разказва невероятни лични истории на хора, преборили тежки диагнози и събудили в себе си цялата сила на човешката психика. „Светът на здравето“ си поставя за задача да наложи нови стандарти в съвременната здравна журналистика, базирани на научни факти, които да вдъхновяват зрителите да осъзнаят потенциала и психичната сила на дисциплинирания ум. Водещата д-р Щонова ще дава актуална информация за най-новите и авангардни постижения в областта на съвременната медицина и терапия. Неделя ще информира зрителите и за множество работещи подходи и принципи на здравословно хранене, двигателна активност, философия и начин на живот. Основният фокус в предаването ще бъдат превенцията на социално значими заболявания и възприемането на човека като органична цялост от ум, дух и тяло. Първият епизод стартира на 9-ти октомври от 11:30ч. в ефира на bTV.