Световният рали шампионат с излъчвания на живо по RING

Най-интересните етапи на състезанието и анализи към всяка отсечка са част от специалните програмни предложения на спортния канал на bTV Media Group

Реклама

Феновете на качественото спортно съдържание ще станат свидетели на едно от най-вълнуващите световни автомобилни състезания чрез ефира на RING. Всеки уикенд до края на годината, посветеният на най-доброто и качествено спортно съдържание канал ще предава на живо всяка една отсечка от Световния рали шампионат. В седмичния праймтайм слот екипът на bTV Media Group ще подготвя ежедневни магазинни предавания, предшестващи живото отразяване. В седмицата след всяко състезание RING ще излъчва и допълнителни анализи и обзори.

Зрителят ще се пренесе на разнообразни дестинации, сред които Португалия, Италия, Финландия, Германия, Австралия и Великобритания. Очаква се някои от световните автомобилни марки да представят най-новите си състезателни коли, което допълнително засилва интереса на верните последователи на рали спортовете.

Каналът RING, утвърдил се като дестинация за феновете на разнообразни спортове, дава възможност на рекламодателите да обхванат възможно най-широк спектър от аудиторията. Излъчването на премиум състезателни формати добавя стойност към рекламната комуникация на брандовете, като позволява тя да достигне до максимален брой от таргетираните зрители.

Екип „Продажби“ на bTV Media Group е на разположение за допълнителна информация по пътя към изграждането на дългосрочна стратегия за Вашата марка.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]