Топ филмови заглавия в МЕГА ХИТ и СЕМЕЕН СЛЕДОБЕД по bTV, които ще бъдат част от програмата и през пролетния сезон на 2019г.

МЕГА ХИТ и СЕМЕЕН СЛЕДОБЕД предизвикват интереса на рекламодателите с жанрово разнообразие, високо качество на филмовата програма и редица атрактивни рекламни форми

Реклама

Жанрово разнообразие, обособени дневни и вечерни часови пояси, високо качество на филмовата програма – всичко това e част от програмната схема на bTV. Касови филми, кинозвезди от световна величина, блокбъстъри на световните компании и разбира се – любими анимации, ще предложат голяма доза силни преживявания и емоции на зрителите. От 6 октомври, всяка събота от 20:00 и 22:30 часа, под бранда „МегаХит” bTV се излъчват филми с боксофис на обща стойност над 12 милиарда долара. Част от заглавията са „47 Ронини“, „Тами“, „Приятелю Тед 1 и 2“ и „Четири коледи“. Още със своя старт рубриката „МегаХит” предизвика интереса на много рекламодатели към специалните пакети за бранд позициониране. Рекламните предложения на bTV Media Group включват редица атрактивни форми, в които може да бъдат интегрирани различни елементи от идентичността на търговската марка или самите те да бъдат съчетани със спонсорска заставка.

От 4 ноември всеки неделен следобед най-предпочитаният телевизионен канал от всички аудитории, bTV, излъчва нова колекция от филмови заглавия, които събират семейството пред малкия екран . Специалната селекция от едни от най-добрите семейни филми включва заглавия като „Златният компас“, „Лили Рибката“ (телевизионна премиера), „Коледата невъзможна 2“, „Коледа в страната на чудесата“ и т.н.  Рекламодателите имат възможност да обвържат своя бранд с позитивния неделен семеен слот на bTV чрез алтернативни рекламни форми. Екипът на отдел „Продажби“ е на разположение, за да направи оригинално предложение за интегриране на елементи индивидуално за всяка търговска марка по запомнящ се начин.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]