В подкрепа на ефективните рекламни кампании

bTV Media Group е основен партньор на наградите Effie за поредна година

Реклама

Кое прави една рекламна кампания успешна? Дали е предизвикването на емоция? Или е създаването на потребност за покупка или съпричастие? Отговорът ще стане ясен на 26 ноември в София Хотел Балкан. Най-престижните награди, които оценяват ефективността на маркетинговата комуникация, ще бъдат връчени за 14-ти път в България под надслов „Добрите кампании се познават от пръв поглед”.

За много агенции и компании наградата от Effie България е не само признание, а и критерий за най-успешните практики в рекламната и маркетингова индустрия. Отличията се присъждат в над 40 държави на 6 континента. Effie награждава кампании, които не само носят бизнес резултати, но и променят пазара – като нагласи, иновации и подход в отделните категории и комуникацията им към потребителя. Това прави надпреварата за Effie една от най-важните за рекламния бранш, а работата на победителите служи за отправна точка при определянето на нивото на целия пазар. Във фокуса на призовете е силната стратегия, която носи високи бизнес резултати.

Традиционната подкрепа на bTV Media Group към конкурса отразява стремежа на групата да създава и налага ефективните практики в маркетинга и комуникациите, които водят до внушителни резултати. Селекцията на заявките се осъществява в два кръга, а журито традиционно включва изтъкнати експерти от мултидисциплинарни области на бизнеса – продажби, маркетинг, проучвания  и анализ. За поредна година член на журито е директорът „Продажби“ на bTV Media Group Десислава Проева.

Призовете са в пет категории: "Стоки", "Услуги", "Промоции", "Корпоративни комуникации" и "Социална, медийна, политическа кампания".

В първия кръг всяка кампания се журирана самостоятелно, без да се сравнява с останалите в категорията. Във втория кръг заявките са разглеждани и съпоставяни по категории. При формирането на оценките най-голяма тежест традиционно имат показаните резултати от рекламните кампании. Ще бъдат разглеждани и оценявани и пазарната среда, стратегическата идея и реализацията й.

bTV Media Group пожелава успех и вдъхновение на всички участници!

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]