Винаги стъпка напред с bTV Media Group

Постигане на ефективно взаимодействие между съдържание, аудитория и марки

Реклама

Тази есен bTV отново предлага на публиката богато разнообразие от обичани телевизионни формати.

На 6  септември есенният сезон на bTV започна със силно начало на мегапродукцията „Фермата“. Форматът ще радва зрителите шест дни  в седмицата, като две ферми и двама нови наставници ще посрещнат претендентите за голямата награда от 100 000 лева.

Тази година обхватът и ангажираността в социалните медии по време на старта на сезона бяха по-високи от миналогодишните. Публиката беше изключително активна в коментарите и това увеличи ангажираността в социалните медии с 50%.

 „България търси талант“ - един от най-успешните развлекателни формати  в страната също е включен в програмната схема на bTV за есенния сезон Впечатляващо жури и забавни водещи ще приковават вниманието на публиката всяка седмица през есенния сезон.

 „Преди обед“ стартира в новото високотехнологично студио на bTV. Съчетанието от модерен дизайн, усещане за простор и последно поколение технологии стои в основата на новата визия на предаването, което ще радва зрителите всеки делничен ден от 9.30 ч.

В новото студио влезе и най-гледаното всекидневно публицистично  предаване „Лице в лице“, за да представя на зрителите важните теми от горещия политически сезон по-още по-атрактивен и достъпен начин.

Едно от най-гледаните кулинарни предавания – „Ловци на храна“, ще започне скоро четвъртия си сезон на шоуто. MasterChef Андре Токев отново ще пътува през интересни места, за да достигне оригиналната и вкусна българска кухня до широката публика.

Лесният и бърз достъп до огромното разнообразие от съдържание е обезпечен от технологиите, които вече са неизменна част от нашето ежедневие. В България технологичните иновации в медийната среда се въвеждат от bTV Media Group.

Чрез силата на всички наши платформи — те­левизия, интернет и радио, ние постигаме впечатляващовзаимодействие между съдържание, аудитория и марки.

Наш приоритет в bTV Media Group е постоянно да създаваме и имплементираме нови продукти, както и да подобряваме вече утвърдените, за да могат партньорите ни да споделят повече, да ангажират по-силно и да достигат до много по-широка аудито­рия по вълнуващ и запомнящ се начин. 

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg