„Вкъщи със Сандра“- новият онлайн формат на bTV Media Group

bTV Media Group предоставя възможност на рекламодателите чрез интересно ново съдържание да достигнат до активните жени по запомнящ се начин

Реклама

Oт началото на лятото bTV Media Group допълни своето таргетирано присъствие с партньорство с най-големият кулинарен сайт в България - 1001recepti.com. Заедно с това, от 1-ви юли стартира и нов видео проект – кулинарна поредица „Вкъщи със Сандра“. Форматът представлява кратки онлайн видео епизоди, по 3 на седмица, които могат да се гледат на bistro.bg и 1001recepti. Всеки от тях се споделя и в различните фен страници на сайтовете, участващи в проекта.

Основен таргет на предаването са позитивните, иновативни и вдъхновени жени на възраст между 25 и 45 години от София и големите градове.

За да достигнат до тях по запомнящ се начин, bTV Media Group предлага на рекламодателите да обвържат бранда си с формата чрез индивидуално създадено продуктово позициониране, включено в сценариите на отделните епизоди.

1001recepti.com реализира над 3 600 000 импресии за месец, а средната продължителност на времето, прекарано от потребителите, е над 5 минути. Всеки ден повече от 30 000 потребителя влизат в сайта, където прочитат над 100 000 рецепти.

Бързи и достъпни идеи се представят във всеки епизод на поредицата, за да провокират въображението на зрителите и да докажат, че приготвеното у дома е не само най-апетитно, но и съвсем лесно. Трикове от кухнята и интересни и разнообразни рецепти, представени в контекста на домашния уют, са ключовите елементи на формата, воден от Сандра Алексиева.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9156 531
e-mail: [email protected]