Водещите позиции на bTV в праймтайма – бетонирани и от резултатите на новия сезон на Бригада Нов Дом.

Стартът на социалният телевизионен проект, който променя съдби, беше проследен от близо 50% от младите зрители

Реклама

На 28 февруари ефирът на bTV бе разтърсен от емоционалния старт на четвъртия сезон на социалния ТВ проект „Бригада Нов дом“. 1 250 000 души проследиха трансформацията на дома и живота на самотната майка Цанка и нейните две дъщери (Източник: ГАРБ). Трогателната история беше гледана от 2,5 пъти повече зрители спрямо програмата на втората по гледаемост медия. Близо 40% от младите на възраст 18-34 години и 43% от зрителите на възраст 18-49 години предпочетоха да видят как Мария Силвестър, бригадата на Караджов и благородните лекари дадоха нов шанс на жена, спасила се от домашно насилие.

Резултатите на първите два епизода на Бригада Нов Дом категорично бетонират  водещите позиции на bTV в праймтайма всеки четвъртък. Общо 2.1 пъти повече млади хора и 1.7 пъти повече зрители на възраст между 18 и 49 години са избрали съдържанието на bTV пред това на основния конкурент.  

Ексклузивно съдържание, обвързано с предаването, е създадено на всички платформи на bTV Media Group. Три пъти на ден в рубриката „Дом като нов с Влади Караджов“  най-известният тв бригадир дава насоки на слушателите на радио N-Joy и bTV Radio за извършването на различни ремонтни дейности и поддръжката на дома. Специални видеа с Караджов, показващи различни методи на действие и  трикове в майсторската работа, са достъпни в секцията на “Бригада Нов дом” на btv.bg .

Този проект е част от политиката на bTV  за обществена отговорност. Чрез него шанс за по-добър живот получават много семейства, изпаднали в нужда. Чрез „Бригада Нов дом“ bTV Media Group предоставя на своите партньори възможност да обвържат брандовете си с телевизионно съдържание, което носи висок положителен заряд. Качественото и въздействащо съдържание на всички платформи докосва зрители от всички населени места с разнообразни интереси и от различни социални групи.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg