Впечатляващ старт на новия сезон на мегапродукцията „Фермата: Нов свят“ по bTV

Стартът на петия сезон на шоуто е безапелационен лидер в телевизионния ефир

Реклама

Първият епизод от новия сезон на най-успешния есенен ТВ формат през последните години „Фермата“ събра най-много зрители в петък, 6 септември. Двайсет участници прекрачиха прага на шоуто под мотото „Нов свят“ пред 41,4% от всички пред ТВ екрана между 20:00 и 23:00 часа. Пикът на зрителския интерес е регистриран около 21:24 ч. - тогава близо 1,1 милиона са проследили обявяването на първия дуел във „Фермата“, който се игра в понеделник, 9 септември, от 20:00 часа.

В петък вечер риалити хитът беше изборът на зрителите. Актуалната тематика на „Фермата“, дискусията за разделението в обществото ни и уникалните лични истории на участниците развълнуваха и най-много зрители от възрастовата група 18-49 - 36,4% предпочетоха шоуто по bTV.   

 

За да надгради предходния сезон, тази година във „Фермата“ ще се търси обединението тук у дома. Новият сезон представи умален модел на нашето общество и постави чувствителната тема за социално–икономическите различия, които водят до разделение, липса на доверие и засилено обществено недоволство. В хода на продукцията ще се разкрият различните разбирания за успеха и прозренията по пътя към обединението в името на по-доброто утре.

Втори епизод на предаването привлече почти 1 128 000 (All4+) от всички зрители, което го направи отново най-гледаното предаване във вечерния ефир. Предаването затвърди лидерските си позиции в праймтайма сред всички възрастови групи.

По време на формата зрителите ще могат да търсят своята истина за сериозни житейски и социално-икономически проблеми през личната перспектива на участниците, преодоляващи предразсъдъците си и причините винаги да се делим.

За да достигнат завладяващите истории до най-голяма аудитория, и тази година ще предложим допълнително съдържание на зрителите на всички платформи.

Как участниците се справят с изпитанията на природата, неизлъчвани кадри от живота в двете ферми и интересни моменти от кухнята на предаването следете на сайта на шоуто в новата интернет рубрика „Животът зад Фермата“.От днес, до края на сезон 5, в нея ще влиза всичко интересно, което остава скрито за зрителите, придружено с коментар от главния сценарист на риалитито Мирон Крумов.

И този сезон целите епизоди са достъпни до 7 дни след ефир на btvplus.bg.

Източник: ГАРБ

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg