За спорта без клишета

Нов видео подкаст на бТВ Спорт ще зарадва лоялната аудитория на медията

Реклама

bTV Media Group не спира да надгражда и развива дигиталното си портфолио. Доказателство за това е ексклузивната онлайн поредица с интригуващи интервюта с лица от българския спортен живот, която спортната редакция на бТВ новините стартира новата 2022ра година.

Веднъж седмично, едно от любимите лица в бТВ Спорт, Флорина Иванова,  ще застава зад микрофона, за да предизвиква своите събеседници в откровен и нетипичен разговор. Интервютата ще се публикуват всеки четвъртък в аудио и видео формат в спортната рубрика на btvnovinite.bg и популярни аудио платформи.

В последните години подкастите продължават да растат и да набират популярност, тъй като осигуряват директна възможност за свързване с потребителите и достигане до онези от тях , които  са избрали да консумират съдържание в медийни платформи без търговски съобщения. Подкастите неименуемо изграждат доверие с аудиторията си, а една от водещите международни аудио и подкаст рекламни агенции, AD Results Media, отбелязват, че слушателите на подкасти консумират съдържание им в пъти повече, отколкото в Youtube. В едно от проучванията си посочват, че подкастите за на-бързо растящата рекламна платформа в световен мащаб.

Следвайки международните тенденции и непрекъснатото си желание да обогатява потребителското преживяване, екип дигитални продажби в бТВ Медия груп  подготвя ексклузивен спонсорски пакет, включващ продуктови интеграции и креативни медийни формати.

За допълнителна информация и персонална оферта може да се обърнете към колегите от отдел „Дигитални продажби“ на [email protected]