Задава се изключителен втори сезон на култовото дигитално продължение „Животът зад Фермата“

Атрактивният Мирон отново ще пренесе зрителите „зад кулисите“ на обичания формат

Реклама

В идния сезон на „Фермата“ шоуто отново ще има своето изключително дигитално допълнение. За втора поредна година поредицата „Животът зад Фермата“ ще зарадва своите онлайн потребители.

Още при първото си излъчване през 2019 г. „Животът зад Фермата“ се превърна в най-успешния дигитален екстеншън, продуциран от bTV Media Group.

Епизодите с нестандартни идеи и хумористичен прочит на редица вечни теми от водещия Мирон достигнаха общо над 190 000 уникални видео гледания.

Особено интригуващи за потребителите се оказаха кадрите „от кухнята“ на риалитито, неизлъчваните материали от самата Ферма, както и забавните и непринудени моменти извън ефир на водещите Иван и Андрей.

Тази година „Животът зад Фермата“ отново ще бъде поверен в ръцете на Мирон Крумов като негов водещ. Мирон, който освен това е и главен сценарист на „Фермата“, ще изненада зрителите с нови онлайн предизвикателства и любопитни моменти.

„Животът зад Фермата“ предлага изключителна възможност на рекламодателите да разширят и развият своето присъствие в риалити шоуто.  Атрактивната поредица с още по-атрактивния си водещ е също така и самостоятелна площадка за дигитално позициониране на брандовете и дава още повече в комбинация със специализирания сайт на „Фермата“ - fermata.btv.bg и с останалите тематични онлайн активи на bTV Media Group.

Нека се приготвим за новите приключения на изключително забавния водещ Мирон и героите от „Фермата“ в още един безкрайно интересен сезон на онлайн поредицата „Животът зад Фермата“.