Заповядайте в „кухнята“ на bTV Media Group!

Отново посрещаме стари и добри приятели и отваряме вратите за нови познанства – в кухнята винаги има място за още гости. Заповядайте и вие, за да споделите с вашите брандове таланта на „земни хора“ и тяхната „неземна храна“!Възползвайте се от множество варианти за асоциация с премиум бранда на MasterChef чрез най-новите ни брандирани промо форми като спонсорирана промо рамка, чрез утвърдените спонсорски заставки и overlay форми и надградено присъствие в радио и дигитална среда.

Реклама

Всички знаем, че обикновено партито е в кухнята. Тя е мястото, където всеки иска да бъде, за да се забавлява и да сподели най-интригуващите моменти. Щастливи сме, че и тази пролет „кухнята“ на bTV Media Group е емблематичният и премиум формат – MasterChef. Отново посрещаме стари и добри приятели на предаването и отваряме вратите за нови познанства – в кухнята винаги има място за още гости. Заповядайте и вие, за да споделите с вашите брандове таланта на „земни хора“ и тяхната „неземна храна“!

Снимките на предаването са към своя край, но възможностите за обвързване на брандовете с предаването все още не са изчерпани!

Възползвайте се от множество варианти за асоциация с епизодите в ТВ чрез най-новите ни брандирани промо форми като спонсорирана промо рамка или чрез утвърдените спонсорски заставки и overlay форми.

В онлайн среда - чрез множество креативни формати в дигиталния екстеншън на masterchef.btv.bg, в който посетителите ще открият ексклузивно и свежо видео съдържание, надграждащо ТВ епизодите – tips & tricks, допълнителни мастъркласове, рецепти на седмицата и т.н.

В рубриката МастърЗона с Нейа слушателите на радио N-JOY ще чуят любопитни новини от сет-а и ще опознаят участниците в предаването и ще споделят техните най-вълнуващи моменти в MasterChef по разнообразен начин. Журито и участниците могат да се превърнат в посланици на вашия бранд и да предадат страстта към готвенето на вашата таргет аудитория.

Вашите брандове ще споделят ценностите на предаването, което вдъхновява фуудитата, да изживеят своята страст към създаването на „неземна“ храна и обогатява кулинарната култура на зрителите.

Нашият екип е насреща да изготви конкретно предложение, според вашите комуникационни планове и нужди.

Очаквайте скоро и специалната ни оферта за великденските празници, обвързана с MasterChef 6!

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: [email protected]