Жените на България

Нова видео поредица в btvnovinite.bg ще дава признание на невероятните истории на жените на България

Реклама

Медията продължава да следва стратегията си за дигитална диверсификация чрез добавяне на нови проекти в съдържанието на сайтовете си. Проектът „Жените на България“ ще даде своето начало в средата на април като специално обособена рубрика на btvnovinite.bg. Фокус на екипа ще бъде и кросмедийната комуникация в собствените платформи чрез интригуващи статии в страниците на новия btvsport.bg, ladyzone.bg и businessnovinite.bg

Всяка сряда ще публикуваме нова видео история, заснета на интересна и разнообразна локация позволяваща близък поглед към живота на гостите.

Независимо дали става дума за Олимпийски шампион, майка на няколко деца, супер звезда, лекар, банкер или съпруга на министър-председател, те са модел за подражание и  вдъхновение и имат да разкажат истории, в които има нещо ценно за всеки.  Към всяка история ще добавим и нещо допълнително и любопитно, което хората не знаят – хобита, ежедневни ритуали, семейство, интересни факти или истории под форматa на допълнителни видео материали.

Водеща и лице на рубриката е Станимира Атанасова, спортен журналист в bTV. Трупа опит в различни сайтове и печатни издания, както и като помощник-организатор на редица европейски и световни първенства. Вярва, че и спортът, и журналистиката са предизвикателство, което си струва, защото може да разказва истински, вдъхновяващи човешки истории. Именно поради тази причина решава да се впусне в този авторски проект и да открои пред потребителите на сайта онези лидерски истории, които да създават, променят и водят останалите.

“Жените на България” дава възможност за интригуващи и запомнящи се бранд интеграции. За повече детайли и персонална оферта, може да изпратите запитване на websales@btv.bg.