Актрисата от „Белези” Ирен Кривошиева направи музикален дебют и разказа за живота си в Америка

Реклама

С авторско поп-фолк парче и сериозна доза обществена ирония, известната българска актриса Ирен Кривошиева, позната на зрителите на bTV и като Мария Петрова от сериала „Белези”,  направи своя музикален дебют вчера на сцената на „Шоуто на Николаос Цитиридис”. В откровен разговор с водещия на вечерното шоу по bTV, Ирен Кривошиева разказа емоционални истории от живота си в САЩ, участието си в сериала „Белези” и сподели спомените си за великата Стоянка Мутафова и общото им представление.  

„Киното ми е животът” – възкликна Ирен Кривошиева по повод участието си в новия БГ сериал на bTV „Белези”. По щастлива случайност, екранният ѝ образ на завърналата се от Щатите майка на добрия лекар Боян Петров (Пенко Господинов), се оказва повторение на личната й житейска история. Както екранната си героиня, така и Ирен неотдавна се завръща в България след близо 20 години, прекарани зад Океана.

Освен за сина си Владимир, който също е лекар, Кривошиева разказа пред Николаос Цитиридис и за живота си в Америка и нравите на американците. Разкри, че нито една професия не ѝ е чужда. Работила е всичко – от разносвач на пици, сервитьорка и чистачка до собственик на магазин за дрехи. Не по-малко любопитна за зрителите се оказа и историята на актрисата от „Белези”, която без да се подвоуми отказва да вземе участие в бал на бизнес дамите, организиран от самия президент Буш. С прецизна доза самоирония Ирен Кривошиева анализира психологията на българите и американците, а в края на разговора  водещият Николаос  Цитиридис възкликна: „Ти нямаш самоирония, ти имаш самоирения”.

Цялото интервю на Ирен Кривошиева може да видите в страницата на „Шоуто на Николаос Цитиридис” или на bTV Plus..

Последни

Реклама