Пенко Господинов и Анастасия Лютова от „Белези“ са влюбени както на екрана, така и в истинския живот

Реклама

Любовта им е пълнолетна и зряла - вече на повече от 18, през които има опасности и приключения, слизания и изкачвания. Анастасия Лютова и Пенко Господинов ги използват ефективно - рядко се разделят на сцената и на екрана, убедени, че хармонията в живота е постижима и в изкуството.

Сега ги гледаме заедно в "Белези", новия сериал на bTV. Героите им също са забъркани в дългогодишни страсти, но по сценарий образите им са гарнирани с жестоки обрати в миналото и неочаквани интриги в настоящето. Тя не може да му прости, той не успява да я забрави. Нейната Надежда е самоотвержена и жертвоготовна, преминала през тежки изпитания в името на хората, които обича - нравствена, духовно силна и действена личност, но и преследвана от призрака на собствените си избори. Неговият Боян пък е посветен изцяло на лекарската кариера - саможив и интровертен, философ и меломан.

Съпрузите твърдят, че много си приличат, но и че твърде се различават. Той е по-уравновесеният и по-дипломатичният (все пак е доцент в НАТФИЗ), но и по-ревнивият (като всеки истински мъж на красива жена). А Анастасия въпреки визията на топмодел си е мъжко момиче. Докато той репетира Яго в "Отело" във Варна, тя се справя с целия софийски бит и грижите за Калина. Задачите по математика все пак оставя на Пенко, който е завършил строителен техникум и разбира от точни науки.

Целият материал четете в майския брой на списание „Diva“.

Последни

Реклама