Реклама

На 24 май от 21 часа bTV ще излъчи финалът на най-новия си сериал - „Белези“. Историята, която даде началото на пролетния ТВ сезон на медията, грабна зрителите със своя дълбоко емоционален и драматичен разказ за две сестри, разделени от мечтите, амбициите и любовта си. Най-важният въпрос, на който зрители и актьори търсиха отговор – кой има правото да се нарече родител – бе в центъра на сюжетните линии и задържа напрежението през всички 14 епизода на сериала. Уникалното присъствие на актьори като Вера Йорданова, Анастасия Лютова, Пенко Господинов, Валентин Ганев, Ирен Кривошиева, Стоян Радев, Албена Колева, Ирина Атанасова, Иво Аръков, Виттория Николова, Балена Ланджева и други, умело допринесе за пресъздаването на тези общочовешки теми и проследи тяхното развитие в живота на няколко семейства.

След като истината излезе наяве идва ред за възмездие, загуби, наказание и разкаяние. Двете сестри – Надежда (Анастасия Лютова) и Вера (Вера Йорданова) се изправят пред поредните си избори. Изчезването на Боян (Пенко Господинов) е заплаха за Вера, която трябва да направи избор между двете си семейства и двете си дъщери. А състоянието на съпругът й Стоян (Валентин Ганев) се влошава. Надежда се опитва да се освободи от миналото, но лудостта на Веселин я застига, а действията му заплашват с фатален изходи. Другите две сестри – Радост (Климентина Фърцова) и Неда (Балена Ланджева), разбират, че трябва сами да се оправят с кризата. Всяка една от тях намира собствен начин за това. Радост, Надежда и Вера стават свидетели на смъртоносните действия на Веселин (Стоян Радев). Радост проумява, че никой не може да избяга от миналото си, но е сам отговорен за бъдещето си.

Заснемането на финалния епизод отнема повече време от предвиденото поради сложните каскадни сцени, снимани на две кариери с височина над 10 метра. На тях се решават сложните взаимоотношения между героите в сериала, а заедно с тях се трудят хората от два екипа. За нуждите на продукцията са били наети алпинисти, каскадьори и много допълнителни технически приспособления. Все пак Стоян Радев и Пенко Господинов решават сами да изпълнят голяма част от каскадните сцени.

Последни

Реклама