Стоян Радев отмъщава на Пенко Господинов заради Анастасия Лютова тази вечер в "Белези"

Иво Аръков и Вера Йорданова в основата на разпадането на семейство Дерменджиеви

Реклама

Историята на сестрите Вера (Вера Йорданова) и Надежда (Анастасия Лютова), която даде началото на пролетния ТВ сезон на bTV, вече е към своя край. Тази вечер борбата на двете жени за любов, признание и място в сърцата на близките им хора и в обществото навлиза в своя финален етап. Истината най-после ще излезе наяве, а първите реакции от нея ще бъдат повече от изненадващи за зрителите.

На 17 май от 21.00 часа Надежда ще допусне грешка да каже на Радост (Климентина Фърцова) само част от истината за родителите ѝ в опит да спаси отношенията си с момичето, което е отгледала. Това ще накара момичето да търси други пътища към миналото си, но в крайна сметка ще завърши с първа емоционална среща между нея и родителите й. Радостта, обаче, ще се окаже кратка, защото завладеният от любов и ревност Веселин (Стоян Радев), ще се намеси отново по неочакван начин. Този път обект на неговото внимание ще бъде Боян (Пенко Господинов).

Винаги оцеляващата в бури Вера Дерменджиева ще задейства своя ответен удар във войната с журналистката Ана (Виттория Николова), но ще ѝ се наложи да се справи с Мария (Ирен Кривошиева), която вече е научила истината за детето на сина си. Ана решава да не публикува последното разкритие, до което е достигнала, но го споделя на Стоян (Валентин Ганев). Той има и друг проблем - фатален инцидент в строителната фирма, причинен от некомпетентното ръководство на Никола (Иво Аръков). Събитията в семейството Дерменджиеви предизвикват сериозен стрес у Стоян, чийто живот се оказва в ръцете на д-р Боян Петров.

Тагове: белези

Последни

Реклама