Пенко Господинов и Анастасия Лютова преоткриват любовта си тази вечер в "Белези"

Иво Аръков се бори за мястото си в семейството на Дерменджиеви

Реклама

Историята, която даде началото на пролетния ТВ сезон на bTV, успя да грабне зрителите със своя дълбоко емоционален и драматичен разказ за две сестри, разделени от мечтите, амбициите и любовта си. А една от основните линии в него - кой има правото да се нарече родител, все повече заплита сюжетните линии и покачва напрежението с наближаването на финала на „Белези“.

Последствията от действията на Вера (Вера Йорданова) най-после я застигнаха и тя изгуби подкрепата на човека, на когото е свикнала винаги да разчита. Нещо повече – Стоян (Валентин Ганев), намира утеха при журналистката Анна (Виттория Николова). Докато търси истината за миналото и настоящето си, Боян (Пенко Господинов) се натъкна на неподозирани тайни, които го изправиха срещу собствената му майка Мария (Ирен Кривошиева). Междувременно Надежда (Анастасия Лютова) разбира от Вера какво точно се е случило навремето. До същата истина достига и Боян, но по различен път.

На 19 април от 21.00 часа Вера ще се опита да спаси както семейството си, така и професионалния си път, но новата ѝ инициатива няма да получи голяма подкрепа. Дерменджиев не успява да намери утеха извън семейството си, което все повече му липсва, а и му предстои поредна конфронтация с Боян. Надежда се опитва да нормализира живота си и този на Радост, но неусетно се отдалечава от нея все повече и повече. Сблъсъкът между Дерменджиев и Никола (Иво Аръков) в семейния бизнес се задълбочава. Надежда и Боян не могат повече да се съпротивляват на чувствата си един към друг, но съдбата им е подготвила поредното предизвикателство - Веселин се подготвя за следващия си опит да бъде близо до Надежда.

По време на снимките Пенко Господинов и екипът са изправени пред сериозно премеждие. Заради сценария се налага екранният Боян да шофира към Драгалевския манастир по тъмен и заснежен път. Поради не особено благосклонните метеорологични условия, автомобилът на Пенко попада в затрупана от снега канавка, за щастие без сериозни последици.

Последни

Реклама