Какви „Белези“ оставя в човешката душа една болезнена тайна и кой има правото да се нарече родител – в новия сериал на bTV

На 22 февруари от 21 часа започва излъчването на най-новия сериал на bTV „Белези“

Реклама

На 22 февруари от 21 часа започва излъчването на най-новия сериал на bTV „Белези“. Историята, която ще даде началото на пролетния ТВ сезон на медията, ще грабне зрителите със своя дълбоко емоционален и драматичен разказ за две сестри, разделени от мечтите, амбициите и любовта си. Сериалът изследва съдбите на персонажи от широк възрастов спектър и преплита в себе си вечните теми за любов, предателство и съдбовна предопределеност. Най-важният въпрос – кой има правото да се нарече родител – е в центъра на сюжетните линии и задържа напрежението през всички 14 епизода на сериала. 

Разделени от предателство преди години, сестрите Надежда (Анастасия Лютова) и Вера (Вера Йорданова) се срещат отново, за да влязат в безпощаден сблъсък за Радост (Климентина Фърцова), която и двете възприемат като своя дъщеря. Диаметрално противоположни както в личен, така и в социален план, сестрите разкъсват животите и семействата си в този неразрешим конфликт. Той поставя въпросите за мястото на семейството в живота на един човек и какво всеки един е готов да понесе заради него, за силата на обичта към децата и как да бъдем истински хора.  

При създаването на „Белези“ екипът подхожда по нов начин, нетипичен за правенето на сериали у нас, споделя изпълнителният продуцент от Мидуест Габриел Георгиев. Актьорският състав е уникален и различен, което придава автентичност на образите, а снимачните локации са реални места, което допринася за цялостното звучене и достоверност на историята. Музиката е авторска, писана специално за „Белези“, а в екипа от създатели на цялостното съдържание са доказани имена в киното и театъра, които правят своя дебют в създаването на телевизионен сериал.   

Социалната противопоставеност на двете гледни точки обуславя конфликти на всяко ниво от историята, като се преплитат и темите за успеха, бедността, морала, приемствеността между поколенията, завръщането от чужбина в България, домашното насилие. Всяка от темите довежда персонажите до един и същи въпрос – на какво си готов и каква е цената, която би платил? Уникалното присъствие на актьори като Пенко Господинов, Валентин Ганев, Ирен Кривошиева, Стоян Радев, Албена Колева, Ирина Атанасова, Иво Аръков, Виттория Николова, Балена Ланджева и други, само умело допринася за пресъздаването на тези общочовешки теми и проследява тяхното развитие в живота на няколко семейства. 

Освен уникален актьорски състав семейната драма събира едни от големите имена в киното и театралния свят у нас. Режисьори на „Белези“ са Драго Шолев, Станислав Тодоров – Роги, Петър Крумов и Виктор Чучков - син. 

Тагове: белези сериал

Последни

Реклама