Реклама

След като отвлече Диана и спаси живота й, Фотев решава да сключи сделка с нея. Той вярва, че информацията, която бившата Миска има, може да се окаже ключова в борбата му с Борис. Диана споделя, че документите са в спа центъра. Това обаче се оказва част от плана й да се измъкне. За нейно съжаление я открива Тони и я връща в къщата на Фамилията. Дали угризенията най-после са застигнали Велев или той е все още толкова безкомпромисен и ще убие снаха си, зрителите ще разберат утре вечер в новия епизод на „Фамилията” - утре вечер от 21:30 часа.

Междувременно след като разбра какво има на записа и каква е истината, Велев все повече започва да преосмисля лоялността си към Арнаудов. Още повече, че странната поява на копчетата отново в кутията, го плаши и пробужда съвестта му. Дали Тони ще успее да изпълни заповедта на Борис да убие Диана или гузната му съвест ще му попречи, зрителите ще разберат този вторник, 13 май, в новия епизод на „Фамилията” от 21:30 часа.

Промененият статут на Георги в семейството все повече дразни Мики. Момчето става свидетел как Борис прехвърля част от акциите на холдинга на наследника на Сашо. Мики взима драстично решение, което споделя с дядо си. Какво е то и ще получи ли подкрепата на Арнаудов, ще стане ясно в новия епизод на „Фамилията”.