Реклама

Още по-силно и разрушително желание ще завладее Стефан Марков в следващия епизод на „Фамилията” – вторник вечер от 21:30 часа по bTV. След като откри колието на Ива, журналистът ще се изправи пред най-тежкото изпитание – да получи отговор на задавания от цели шест години въпрос.

Мъжете във „Фамилията” ще трябва да се справят с разкриването на смъртта на Ива. Публичността на тази информация заплашва да провали цялата им политическа кампания, дори да вкара някого в затвора. Кризата ще опъне нервите им и поредните зверства от близкото минало ще лъснат в пълната си грозота. Дори ужасяващите детайли обаче,ще бъдат оправдани с лоялността към семейството. А кой всъщност е убиецът на журналистката, ще стане ясно във вторник от 21:30 часа по bTV.

В името на спечелването на изборите Фамилията ще прикрие и още престъпления – както спрямо Бог, така и спрямо човечеството. Но нечия съвест ще се събуди и ще постави въпроса за неизбежното възмездие.

През това време Мики следва неотменно и на всяка цена целта да си осигури място сред наследниците на Арнаудови. Но дали демоничната му амбиция няма да коства живота на някого? И дали няма да пренареди лагерите в ущърб на Арнаудови?

Междувременно Лора и Стефан ще потърсят лек – от съмнението, от разочарованието, от отчаянието, от самия живот. Спасена на косъм от смъртта, наследницата на Арнаудов ще побърза отново да се изложи на риск. Убедена, че именно Виктор е отговорен за убийството на Сашо, тя ще го провокира да направи самопризнания. Дали този път подозренията й ще се окажат верни и какво всъщност се е случило с по-големия й брат – зрителите ще видят утре вечер във „Фамилията” по bTV.