Мистерията около откраднатата самоличност на Халачев продължава в новия епизод на "Фамилията"

Гледайте на 8 април от 21:30ч. по bTV

Реклама

В новия епизод на "Фамилията" на 8 април от 21:30 часа, Лора и Стефан ще намерят нов начин да провокират Халачев - ще го накарат да се присъедини към листата на партията на Арнаудов. За тази цел обаче Лора ще трябва убеди Борис, който бързо се съгласява. Единственото му условие е да не проучват миналото на Андрей. Въпреки забраната, Лора ще направи подробно разследване около самоличността на Халачев и ще стигне до ново изненадващо доказателство - какво ще бъде то, ще стане ясно в новия епизод утре вечер - 8 април, от 21:30 часа по bTV.

Междувременно Стефан попада на друга следа, която разкрива истината за миналото на Халачев. Става ясно коя е клиниката, в която Андрей си е направил операция, а лекарят повдига завесата защо това се е случило. Защо Халачев е променил външния си вид, защо операциите са били платени от Борис и как всичко това е свързано със Сашо, зрителите на bTV ще разберат в новия епизод на "Фамилията".

В продължение на войната с Фотев, Борис ще се срещне с главния прокурор като ще поиска дребна услуга. Реакцията на прокурор Горанов няма да се хареса на Борис и той ще нареди на Тони, Стефан и Лора да намерят компрометиращи факти срещу него. Дали ще открият някакви негови пороци или ще трябва да фалшифицират скандал, ще стане ясно в епизода на 8 април.

Виктор прави изненадващ обрат в поведението си спрямо Диана и започва да се държи с нея гальовно и извинително. Виктор кани вече бившата си съпруга на среща в бар, но преди тя да се появи, той се напива. Признанията, които прави, истински учудват Диана, но тя няма нищо против да му прости и да се присъедини в битката срещу Борис. Дали Виктор е искрен в думите си и какво ще прекрати примирието между бившите съпрузи ще стане ясно утре вечер - 8 април, от 21:30 часа по bTV.