Угризенията застигат Антон Велев в новия епизод на „Фамилията“

Утре вечер от 21:30 часа по bTV

Реклама

След като истинната за бащинството на Георги излезе наяве, цялото семейство е разтърсено. Борис дълбоко сжалява, че е изгонил момчето, осъзнавайки, че той е истинският му наследник. Лидия вижда лъч светлина, след като научава, че част от Сашо е все още жива, а Лора започва да е обвинява, вярвайки, че е можела да предотврати забежката между брат й и Диана. Всички обаче са единодушни, че Георги трябва да се върне в дома на Фамилията. Борис и Виктор отиват да го молят за прошка. Какъв ще бъде отговорът на момчето, ще стане ясно в следващия епизод на „Фамилията“ – утре вечер от 21:30 часа по bTV.

Междувременно Тони е натоварен със задачата да се отърве от Диана. Борис не иска тя да остава жива, но смъртта й трябва да бъде като тази на лейди Даяна. Покушението е планирано перфектно. Преди да си тръгне от дома на Арнаудови, бившата миска разкрива на Лора защо Сашо и Тони са се сбили две седмици преди катастрофата. Липсващата брънка от историята кара Лора да потърси сметка от съпруга си.

 

 

Междувременно той е разбрал истината за Борис и Диана и угризенията започват да напират в главата му лавинообразно. Тони се принуждава да разкаже на жена си цялата истина за смъртта на Сашо.

Какво всъщност се е случило във фаталната нощ, зрителите ще разберат утре вечер от 21:30 часа по bTV.