Реклама

Лора и Стефан намират нова следа кой е Кристофър Робин – в следващия епизод на „Фамилията” утре вечер от 21:30 часа по bTV. След като става ясно, че Халачев е бил извън страната, когато Сашо е умрял, двамата под прикритие се оказват в изходна позиция. Една находка на Лора обаче повежда разследването в нова посока – талисманът на починалия й брат се оказва в Тони. Как картичката е попаднала у Велев и той ли е убил най-добрия си приятел, Стефан и Лора ще се опитат да разберат в новия епизод на „Фамилията”.

Междувременно Виктор гледа записа на Борис и Диана. Чашата прелива окончателно и единственият останал син на Фамилията решава да скъса всички връзки с баща си, като се опитва да вземе със себе си и Георги. Момчето отказва, но бъдещето му при Борис се оказва не толкова сигурно, след като Мики не може да сдържи гнева си от издигането на Георги. Една малка промяна в документите, които младежът подготвя за дядо си, предизвиква гнева на Борис и Георги е изгонен от Фамилията.

След като става ясно, че е преспала с Борис, Диана бяга от къщата, но Тони и хората му бързо надушват следите й. Дали бившата Миска ще се измъкне или Фамилията ще я застигне, ще стане ясно в новия епизод на сериала утре вечер от 21:30 часа по bTV.

Последните събития предизвикват Виктор и той признава една дълго пазена тайна – кой е бащата на Георги. Каква е истината ще стане ясно във „Фамилията” във вторник вечер.