Фамилията се впуска в търсене на Диана

Гледайте новия епизод на сериала утре от 21:30 часа по bTV

Реклама

След като Диана беше отвлечена при покушението срещу нея, Борис е твърдо решен да я открие и да довърши започнатото – в новия епизод на „Фамилията” от 21:30 часа по bTV. Въпреки че Тони започва да се разколебава да извърши убийството, Арнаудов е непоколебим и дори заплашва да намери друг да свърши работата. Фотев не се поколебава и се обажда в дома на Фамилията, за да сподели, че Диана е при него. Телефона вдига не кой да е, а Стефан.

Междувременно Стефан и Лора тръгват по нова следа кой от Фамилията е Кристофър Робин и е отговорен за смъртта на Сашо. Става ясно, че покойникът е научил, че Георги е негов син седмици преди да почине. Най-логичният заподозрян се оказва Диана, която се е опасявала, че всички ще разберат истината. Става ясно също, че тя е разговаряла с Фотев по телефона преди да бъде отвлечена. Стефан и Лора започват да подозират, че тя е планирала всичко от страх да не бъде разкрито участието й в смъртта на Сашо. Дали Диана има участие във фаталната вечер, или само уликите изглеждат така, ще стане ясно в новия епизод на „Фамилията” утре вечер от 21:30 часа по bTV.

Георги от своя страна започва да приема факта, че истинският му баща е Сашо. След като научава за изчезването на майка си, момчето се връща в дома на Фамилията. Той осъзнава, че въпреки че не му е истински баща, Виктор се е грижил за него като за роден син, а отношението на Борис като към наследник на семейството го кара да загърби гнева и да поеме задълженията си.След като научи за изневярата на Тони, Лора реши окончателно да сложи край на връзката си с него. Тя ще признае пред Стефан, че с брака й е свършено, но дали той ще има желание отново да се съберат, или за него тя е затворена страница, ще стане ясно в новия епизод на „Фамилията” – утре от 21:30 часа по bTV.