Стефан се разделя с Лора в новия епизод на "Фамилията"

Гледайте хитовия сериал на 1 април от 21:30ч. по bTV

Реклама

Стефан и Лора тръгват по следите на очите, които откриха в апартамента на Халачев в новия епизод на "Фамилията" – утре вечер, 1 април, от 21:30 часа по bTV. Страховитата находка в дома на асистента на Борис разтърсва Лора. Тя е убедена, че органите са на Сашо. За нейно успокоение, тази теория се оказва невярна. Следите обаче отвеждат до още по-шокиращи разкрития за Андрей. Кой е той и какво ще открият Лора и Стефан за него, ще стане ясно в новия епизод на "Фамилията".

Междувременно Борис се заема да възстанови канала за трафик с Турция. Фотев не е готов да се откаже толкова бързо, но влиянието на Арнаудов ще се окаже по-голямо. Въпреки, че доброволно се отказа от граденото с години, Борис лесно си възстановява позициите.

Любовният триъгълник между Тони, Лора и Стефан се заплита още повече, когато Велев осъзнава колко много обича жена си. Лора все по-трудно понася ласките на съпруга си. Стефан започва да се измъчва заради раздвоението, на което е подложена любимата му и решава да сложи край на интимната им връзка. Как ще реагира Лора и ще устоят ли на изкушението двамата – ще стане ясно в епизода на "Фамилията" утре вечер - 1 април, от 21:30 часа по bTV.