"Веселата вдовица" и "Слугата на дявола" преобръщат съдбата на "Фамилията"

Гледайте епизода утре от 21:30 часа по bTV

Реклама

В новия епизод на „Фамилията” утре от 21:30 часа, Лора и Стефан ще тръгнат по следите на сватбените халки на Сашо, които откриха. Стела – жената, омъжила се за Сашо, се оказва кумата на Лора и Тони. Лора няма да се примири преди да научи истината и ще й се обади, за да разбере подробности около мистериозната сватба. По време на тяхната среща, Стела ще разкрие детайли за връзката си със Сашо и кой е бил главният виновник Борис да разбере за брака им. Разказът на Стела насочва Лора и Стефан в съвсем нова посока кой е Кристофър Робин. Кой е новият заподозрян и какво точно ще намерят в дома му, ще стане ясно в новия епизод утре вечер от 21:30 часа.

Войната между Фамилията и Фотев ще премине на ново ниво – Тони ще се сдобие с  компрометиращи доказателства срещу главния секретар на МВР, които ще спомогнат за избухването на грандиозен скандал. Реакцията на Арнаудови няма да закъснее и те ще се възползват от ситуацията като нападнат директно Фотев в интервю.

Междувременно Тони ще продължи да преследва Лора заради постоянните й закъснявания и подозрителни телефонни обаждания. Въпреки това той ще направи няколко опита да се сближи с Лора, но дали тя отново ще го отблъсне, или ще откликне на неговите желания, зрителите ще разберат на 25 март от 21:30 часа в новия епизод на „Фамилията”.