Безопасността на малката Мария е поставена под въпрос тази вечер в „Мен не ме мислете“

Романтиката отстъпва на страха в новия епизод - от 21:00 ч. по bTV

Реклама

Тази вечер от 21:00 ч. в „Мен не ме мислете“ по bTV, опасна буря ще застигне героите на Яна (Весела Бабинова) и Христо (Иван Юруков).

 

Мартин (Рушен Видинлиев) ще разбере, че дъщерята на Яна – Мария тайно си слага червило преди училище. През това време, докато Яна споделя за отношенията си с Мартин на Ева, тя ще бъде извикана по спешност на работа. Яна ще се съгласи да гледа сина й - Йоан и ще го заведе в кантората. Там адвокатът Любо ще научи за проваления брак на Ева, а дали това ще предизвика прехвърчане на искри, ще стане ясно в последствие.

 

На Христо ще му се наложи да достави поръчка в блока на Силвия, която неволно се е заключила в апартамента си и не може да излезе. Мислейки си, че говори със случаен минувач, тя ще разкрие през вратата какво мисли за Христо и ще провокира нова емоционална турбуленция между тях. Междувременно, случайна среща на Мартин и Ася ще прерасне в обяд с откровен разговор за сложните им връзки.

 

Яна ще бъде извикана в училището на Мария и там ще научи шокиращи новини относно безопасността на дъщеря си. Обладан от страх, Христо ще зарови томахавката с бившата си жена, а Мартин ще заведе нея и Мария в полицията.

 

Как ще се справят героите с предизвикателствата, пред които са изправени в новия епизод на „Мен не ме мислете“ – вижте тази вечер от 21:00 ч. по bTV.