Предсватбенa треска в новия епизод на „Мен не ме мислете“

В отношенията между Пламен и Ася се намесват и други хора - довечера от 21:00 ч. по bTV

Реклама

В новия епизод на „Мен не ме мислете“ тази вечер от 21:00 ч. по bTV приготовленията за сватбата на Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) ще са на дневен ред – настроението ще е трескаво и приповдигнато.  

 

Мартин и Христо ще посетят ресторанта на Ася, за да дегустират сватбеното меню, което ще изглежда доста претенциозно. Мартин ще използва момента да предупреди Ася, че Пламен явно „си играе“ с нея и двамата нямат бъдеще заедно.

 

Яна и Ева прослушват некадърна цигуларка за сватбата, Яна е отчаяна, че има варицела. Бъдещата булка предлага на Ева да ѝ стане кума и я разпитва как вървят отношенията й с Любо.

 

Силвия ще обяви официален „ден на истината“ и с Пламен ще започнат хаплива словесна престрелка, когато странен клиент ще пристигне за безплатна консултация. По-късно Любо ще разбере, че Ева пробва булчински рокли и ще разчете ситуацията погрешно.

 

Ася ще посети кантората и ще осъди действията на Пламен, а свидетел на това ще се окаже баща й Виктор. Заплетената ситуация, за която в последствие ще разбере и самият Антон – мъжът на Ася, ще обтегне до краен предел настроенията в кантората и Виктор ще се опита да изпъди Пламен на работа в друг град.

 

Има ли бъдеще забранената любов в „Мен не ме мислете“ – гледайте тази вечер от 21:00 ч. по bTV