Нови искри прелитат между героите в „Мен не ме мислете“

Едни интриги се разплитат, а други се заплитат - този петък от 21:00 ч. по bTV

Реклама

В новия епизод на „Мен не ме мислете“ в петък от 21:00 ч. по bTV, докато героите на Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) са вглъбени в проблемите помежду си, потенциална заплаха ще надвисне над малката дъщеря на Яна - Мария.

 

Каката на Мария – Елена, ще прочете тайни съобщения във вайбър между малката си сестра и момче на име Камен. Мария ще помоли сестра си да не казва на майка им и изведнъж ще реши, че се чувства зле и не трябва да ходи на училище.

 

Мартин и Пламен ще поемат ново заплетено дело, което ще се окаже пореден повод за Пламен да демонстрира отношението си към Яна. Самата тя ще усети как Мартин се променя под влиянието на Пламен. Александър ще дочуе странен разговор на сина си с клиентката и ще разкрие позицията си спрямо връзката им с Яна.

 

Ася (Дария Симеонова) ще се срещне с баща си Виктор Захариев (Владимир Люцканов) в кантората, където работи и Пламен. Тя ще подпита Яна за него и ще разбере, че тя никак не го харесва. Ще станат ясни и семейните ѝ проблеми с Антон.

 

Христо (Иван Юруков) решава да си направи профил в сайт за запознанства. Междувременно приятелката му Ирена ще симулира припадък пред мистериозен лекар, а тази постановка изглежда, че може да прерасне в нещо повече.

 

Изкусният флирт между Пламен и Ася ще прерасне в романтична разходка и пикник в Борисовата градина. Дали Мартин и Яна най-после ще поговорят за проблемите си и ще намерят ли начин да ги разрешат  – гледайте в новия епизод тази вечер.

 

Не пропускайте „Мен не ме мислете“ в петък (21 април) от 21:00 ч. по bTV