Трудни решения очакват героите в „Мен не ме мислете“

Любовни трепети и разочарования бележат новия епизод - тази вечер по bTV

Реклама

Новината за сватбата на Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) бързо се разпространява - в новия епизод на „Мен не ме мислете“, тази вечер в 21:00 ч. по bTV. Ева ще отиде в кантората, за да обсъди с Мартин изненадата, която подготвя за Яна и там ще се засече със старата си любов - Любо.

 

Мартин ще съобщи на Силвия, че с Яна ще се женят, докато Силвия все още страда за раздялата си с Христо. Затова Мартин ще я посъветва да вземе решение веднъж завинаги.

 

Заради заплетено дело Мартин и Пламен ще се срещнат с клиент в ресторанта на Ася, където Мартин ще усети, че Пламен крие нещо. По-късно, след случайна среща с Ася в кантората, Пламен ще направи неочаквано признание пред Мартин.

 

Връзката на Ирена с лекаря Кирил отново ще бъде поставена под въпрос, след като той завари криещия се в апартамента й Христо. Той пък ще се опита да оправи бъркотията, а дали опитите му ще бъдат успешни, ще стане ясно в последствие.

 

Силвия ще направи последен отчаян опит да оправи отношенията си с Христо, а сантиментален подарък от Александър ще разплаче баща и син.

Мартин забелязва, че нещо не е наред с Ася, като предполага, че е заради сватбата му с Яна. Ася ще отрече да има проблем и чистосърдечно ще му честити предстоящото събитие.

Какво ще се случи с героите в „Мен не ме мислете“ – гледайте тази вечер от 21:00 ч. по bTV.