Истината излиза наяве в „Мен не ме мислете“ – днес от 21:00 ч. по bTV

Много въпроси ще открият своя отговор в новия епизод довечера

Реклама

В новия епизод на „Мен не ме мислете“ - в петък от 21:00 ч. по bTV отношенията между Ася (Дария Симеонова) и адвокат Пламен Брезов (Пламен Димов) ще се разгорят и двамата трудно ще могат да ги прикрият.

 

Обезпокоени от онлайн комуникацията на малката Мария с непознат, нейните родители Яна (Весела Бабинова) и Христо (Иван Юруков) ще решат да участват в акция за залавянето му. След като премине през бързо обучение от Мария, Христо ще влезе в контакт с непознатия, като се представи за дъщеря си.

Ирена ще се срещне отново с д-р Кирилов и след голямо раздразнение от нейна страна най-после ще станат ясни какви са истинските намерения на лекаря.

 

В адвокатската кантора Ася ще се засече с Пламен и двамата ще се опитат да прикрият факта, че се познават. Въпреки шока от срещата, Ася ще сподели пред Мартин за проблем със свои клиенти, които я обвиняват в кражба. Пламен ще се включи решително и ще й помогне да се справи със засуканата ситуация. Забелязал хищническия поглед, с който Пламен гледа Ася, Мартин ще го предупреди да стои далеч от нея.

 

Сложна, добре организирана акция с участието и на полицията ще разкрие кой е престъпникът, който тормози Мария, а истината ще се окаже абсолютно неочаквана за всички.

 

Не пропускайте новия епизод на „Мен не ме мислете“ в петък (5 май) от 21:00 ч. по bTV