Неочаквано предложение за брак - тази вечер в „Мен не ме мислете“

Поредица от неочаквани събития очаква героите в новия епизод - от 21:00 ч. по bTV

Реклама

Тази вечер, 31 март, обичаният сериал „Мен не ме мислете“ се завръща в ефира на bTV точно в 21:00 ч. Мартин (Рушен Видинлиев) и Яна (Весела Бабинова) опаковат багажа и щастливи се нанасят в новия си апартамент. В същото време, адвокат Брезов (Пламен Димов) ще се отбие при Мартин, за да му остави служебни документи и ще завари голямото семейство на Яна пред блока. Бащата и майката на Яна (Кръстьо Лафазанов и Таня Шахова) ще се появят най-неочаквано, за да огледат апартамента и да направят сантиментален подарък на Яна в знак на одобрението си към Мартин. Въпреки, че има почивен ден, Яна води родителите си да разгледат кантората, където ще ги запознае с Любомир (Георги Кацарски) - бившият приятел на сестра ѝ Дора. Те бързо решават да ще поискат от него безплатна консултация.

 

Паолина (Яна Кузова) ще се опита да започне живота си на чисто и на няколко пъти ще опита да говори с Христо (Иван Юруков), за да му се извини и да го убеди да не я съди за обезщетение.

Флиртът между Пламен (Пламен Димов) и Ася (Дария Симеонова) ще бъде осуетен след неволно разкритие, че тя е омъжена.

По настояване на родителите на Яна, ще бъде организирана и семейната вечеря, която уж ще тръгне добре, но в последствие ще се развие доста неочаквано и драматично.

 

Мартин ще бъде помолен за специално внимание към едно дело, в което ще блесне истината за обтегнати отношения между баща и дъщеря. Той едва ще се сдържи да не избухне при решението на съда, прозрял малко преди това, каква всъщност е истината.

 

Въртележка от емоции и неочаквани обрати обещава в петък вечер новият епизод на „Мен не ме мислете“ – от 21 ч. по bTV.