Отношенията между Яна и Мартин се обтягат все повече в новия епизод на „Мен не ме мислете“

Предложението за брак ще стане официално, а ремонтът ще стартира с фалстарт - тази вечер от 21:00 ч. по bTV

Реклама

Тази вечер в новия епизод на „Мен не ме мислете“ - от 21:00 ч. по bTV отношенията между Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) ще се обтегнат още повече. Главни виновниците затова ще са, разбира се, родителите на Яна (в ролите Кръстьо Лафазанов и Таня Шахова), които няма да се откажа лесно от намерението си да се месят в живота на дъщеря си. В желанието си, те по своя инициатива, дори ще се забъркат в ремонта на апартамента им, с което ще дадат абсолютен фалстарт на ремонта. В цялата какафония, Яна и Мартин ще се срещнат на улицата, но вместо да се разберат и да изгладят отношенията си, отново ще стигнат до разногласия.  

 

В кантората ще пристигне голям пакет - подарък за Пламен, който ще изненада всички, още повече след като стане ясно какво съдържа той. Христо ще сподели на Мартин, че е получил солидно обезщетение от Полина, а Мартин ще го посъветва да заведе Силвия на романтично пътуване.

Яна ще срещне “случайно“ майка си Соня, която продължава да и дава нежелани съвети и двете сядат на кафе, но Яна толко много се ще се раздразни от нея, че ще си тръгне демонстративно.

 

Силвия ще сподели пред Виктор, че още не е дала отговор на предложението за брак на Христо и разочарованието си, че дори не е имало пръстен. Междувременно Христо избира пръстен с помощта на Ирена и се подготвя за романтична среща със Силвия, на която да й го подари. Изненадващ развой на срещата обаче ще накара Христо да се замисли, а каква истина ще му съобщи Силвия – зрителите ще разберат довечера по bTV.

 

Колко още ще се объркат отношенията между Яна, Мартин и техните родители – гледайте в новия епизод на „Мен не ме мислете“ тази вечер от 21:00 ч. по bTV