Деси Стоянова влиза във финалните за сезона епизоди на „Мен не ме мислете“ тази седмица по bTV

Водещата на „Преди обед“ ще влезе в ролята на прокурор – този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV

Реклама

Интригуваща развръзка очаква зрителите в последните епизоди от втория сезон на „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък (1 и 2 декември) от 20:00 ч. в ефира на bTV.

Яна (Весела Бабинова) е ядосана на Мартин (Рушен Видинлиев), че Калина продължава да го търси, а той винаги откликва. Героинята на Радина Кърджилова склонява да разкрие самоличността на истинския баща на малкия Милен (Йоан Торосян), който всъщност е бил женен и е твърдял, че не може да има деца.

В същото време журналистите започват да преследват Силви (Елена Замяркова), а тя най-после осъзнава, че я смятат за автор на бестселър. Веднага звъни на Христо и му казва, че всички я мислят за Силви Дон. Героят на Иван Юруков я плаши, че авторката може да я осъди за кражба на самоличност, а тя остава ужасена. Христо запознава Силвия с Ирена (Гергана Кадиева), която намеква, че може да им помогне.

Мартин отива с Калина на срещата със Сергей (Стелиан Радев) – бащата на Милен. Той обаче подозира, че двамата се опитват да го измамят. Междувременно в кантората Лора (Ирина Митева) пита Яна къде е Мартин. Тя не успява да се свърже с него и Лора започва да се притеснява, че може пак да се издъни с Любо (Георги Кацарски).

В тазседмичните епизоди зрителите ще разберат и къде се крие Григор (Мартин Методиев). Попаднал в безизходица, той се принуждава да потърси помощ, но на кого ще се довери – зрителите ще разберат този четвъртък и петък (1 и 2 декември) от 20:00 ч. по bTV.

Сергей предизвиква катастрофа с полицайка, а Мартин му предлага да го представлява пред съда. Тримата с Калина отиват на изслушване пред прокурор, в чиято роля ще влезе очарователната водеща на „Преди обед“ Деси Стоянова. Краят на сезона ще изненада зрителите с неочакван развой на събитията – щуро парти, което ще завърши с арест и обвинение в изнасилване.

Не пропускайте финалните за сезона епизоди на „Мен не ме мислете“ – този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV!