Героят на Рушен Видинлиев е арестуван - тази седмица в "Мен не ме мислете" по bTV

Словесни и физически сблъсъци очакват зрителите в тазседмичните епизоди на българския сериал „Мен не ме мислете“ по bTV

Реклама

В новите епизоди на „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV настъпват драстични промени. Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) се преместват в дома на Ева (Любомира Башева), а Джон (Алек Алексиев) и Христо (Иван Юруков) заживяват в апартамента на Яна с Дора (Мина Каукова) и гледат децата. Оказва се обаче, че по-скоро децата гледат бащите си, отколкото обратното.

Яна продължава да се притеснява да не би Любо (Георги Кацарски) да е мошеник, а Мартин я убеждава да не споделя с Дора, за да не я разстрои. Загрижената сестра започва да издирва информация за Любо, но не открива редактор с такова име.

Междувременно Христо подготвя Джон за среща със Зара (Рада Кайрякова). В резултат от напътствията на Христо Джон се докарва досущ като актьор от филми за възрастни. Англичанинът, от своя страна, разбира, че Зара е фатална жена и предишните ѝ мъже са загинали при странни обстоятелства. Дали обаче това ще го спре да задълбочат отношенията си?

Яна се среща с Любо под фалшива самоличност, разказва му измислен юридически казус и очаква неговата реакция. Дали той ще успее да ѝ даде компетентен съвет и какво ще предприеме, след като разобличи сестрата на Дора – зрителите ще разберат тази и утре вечер от 20:00 ч. само по bTV.

Вследствие на физически сблъсък с Мартин, Любо е приет в реанимация в безсъзнание, а годеникът на Яна е арестуван. Яна засича Лора пред болницата ѝ и показва снимка на Любо. Оказва се, че Лора познава този човек, но под друго име. Кой всъщност е загадъчният Любо – не пропускайте да разберете тази седмица в „Мен не ме мислете“ по bTV.