Реклама

Любовни трепети, нови бизнес начинания и срещи от миналото очакват героите в българския сериал „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък (3 и 4 ноември) от 20:00 ч. по bTV.

 

Яна (Весела Бабинова) се притеснява, тъй като дъщеря ѝ Елена (Димана Хиджитодорова) е излязла на кино с Филип (Диман Ангелов) и закъснява. Отива да я посрещне, но вижда как двамата се държат за ръце и се целуват. Междувременно Росен (Кръстю Лафазанов) и Христо (Иван Юруков) разкриват на Ирена (Гергана Кадиева) бизнес плана си да предлагат ремонти и всякакви други услуги на самотни жени. Коя ли ще е първата им потенциална „клиентка“?

 

Яна звъни на Христо и го пита дали се е чувал с баща ѝ, тъй като майка ѝ ѝ е звъняла и ѝ е казала, че е „избягал при приятел“. Дали Христо ще издаде бившия си тъст? В същото време Лора (Ирина Митева) заявява на Мартин (Рушен Видинлиев), че жена на име Калина (Радина Кърджилова) го е търсела, твърдейки, че е баща на детето ѝ. Как ще реагира Мартин и какво ще е първото нещо, което ще предприеме, ще стане ясно тази седмица в епизодите на „Мен не ме мислете“ по bTV.

 

Тази и утре вечер зрителите ще станат свидетели на дългоочакваната среща на Яна с баща ѝ Росен, както и на тази на Мартин с предполагаемия му син. Ще бъде открехната и завесата на миналото на адвоката, което той винаги е пазил ревностно. Дали появата на Калина ще повлияе на отношенията на Мартин с Яна и ще поеме ли той бащинска отговорност – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ само по bTV.