Реклама

В новите епизоди на „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък (27 и 28 октомври) от 20:00 ч. по bTV предстоят неочаквани срещи, изненади от миналото и любовни терзания. Яна (Весела Бабинова) започва стаж като медиатор в училището на Елена и Мария, а Мартин (Руши Видинлиев) предлага на Лора (Ирина Митева) да влязат в партньорство и да открият собствена кантора. Христо (Иван Юруков) пък се отдава на окултното и посещава гадателката Аделина (Зорница Маринкова), с която го свърза Силвия (Елена Замяркова). Тя му гледа на таро и му предсказва, че му предстои емоционална връзка с по-възрастен мъж.

Христо си тръгва възмутен, но само няколко минути спасява от прегазване възрастен мъж, който по ирония на съдбата се оказва бащата на Яна – Росен (Кръстю Лафазанов). Той веднага съобщава на бившия си тъст, че с Яна са се развели, а той пък му признава, че е напуснал жена си. Междувременно Яна се чува с Ева (Любомира Башева) и разбира, че нещата с Петър не вървят добре в Лондон. Героинята на Весела Бабинова усеща отчуждение и от страна на Мартин, а дали има повод за това – зрителите ще разберат в тазседмичните епизоди на „Мен не ме мислете“ по bTV.

При Александър (Веселин Мезеклиев) пристига непозната жена на име Калина (Радина Кърджилова), която търси Мартин заедно с детето си. В същото време Христо води Росен у дома и го запознава с Ирена (Гергана Кадиева), която не скрива симпатиите си към него. Бащата на Яна предлага на зет си да започнат бизнес заедно, с който да променят живота си. В кантората Лора разбира, че Калина търси… бащата на шестгодишното си дете. Тя веднага уведомява Мартин, но дали той ще си спомни за еднократната си авантюра с героинята на Радина Кърджилова преди години, ще стане ясно тази и утре вечер от 20:00 ч. по bTV.

Специално участие в новите епизоди взема актьорът Кръстю Лафазанов, който изпълнява ролята на Росен – бащата на Яна.