Реклама

Красива любовна история ще се разгори в последните епизоди от първия сезон на сериала „Мен не ме мислете“, който се превърна в любима семейна поредица на зрителите на bTV. В четвъртък и петък от 20:00 часа предстои дългоочакваната развръзка - маските ще паднат, а героите ще разкрият истинските си чувства.

В центъра на събитията отново ще бъдат очарователният адвокат Мартин (Рушен Видинлиев), атрактивната юристка Маги Габровска (Снежана Макавеева), борбената майка на две деца Яна (Весела Бабинова) и бившият й съпруг Христо (Иван Юруков), които спечелиха телевизионната публика с автентичното си присъствие и силната си актьорска игра.  

В предстоящите епизоди на „Мен не ме мислете“ кантората „Захариев и Захариев“ отново се превръща в арена на амбиции и интриги. Шефът й Виктор Захариев (Владимир Люцканов) решава, че трябва да отделя повече време на семейството си и бъдещото си дете, и че е време да си намери нов съдружник. Пратка в кантората провокира съмнения, че изборът му е паднал върху талантливия Мартин Касимов. Оказва се, че в шефския стол наистина ще седне професионалист с фамилията Касимов. Кой обаче ще бъде той? През вратата на кантората ще влезе голяма и не особено приятна изненада.

Появата на новия съдружник ще извади на бял свят тайна, грижливо пазена от адвокат Маги. Болезнената истина ще изправи юристката в откровен разговор с Мартин Касимов, който не крие чувствата си към нея. Той ще трябва да вземе серия от съдбоносни решения, от които ще зависи и личното, и професионалното му щастие.

Дали Мартин ще продължи да работи в кантората „Захариев и Захариев“ с човек, с когото го свързва трудно минало? Дали ще успее да преглътне обидата и да запази отношенията си с Маги, въпреки че се чувства предаден от нея? Дали наистина не иска да бъде част от живота на Яна (Весела Бабинова) или все още тайно мечтае да бъде неин рицар-спасител? Възможна ли е въобще връзката между нахъсан млад адвокат, който обича женското внимание и майка на две деца, принудена да съжителства с бившия си мъж, която ежедневно се бори с несправедливостите? Гледайте в четвъртък и петък от 20:00 часа  финала на първия сезон на „Мен не ме мислете“ по bTV.