Реклама

Житейски изпитания, изненадващи решения и неочаквани признания очакват героите в българския сериал „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък (10 и 11 ноември) от 20:00 ч. по bTV.

Мартин (Рушин Видинлиев) си прави ДНК тест, за да разбере дали е баща на малкия Милен (Йоан Торосян). Калина (Радина Кърджилова), от своя страна, обяснява на малкия, че мъжа, с когото го е запознала, може да се окаже негов баща. Междувременно Яна (Весела Бабинова) забелязва, че Мартин е объркан и разсеян, но смята, че е заради загубеното дело.

Милен на своя глава отива да търси Мартин пред кантората, а случайни хора виждат, че е сам, и звънят на полицията. Униформени пристигат и прибират момченцето в дежурна стая, а то разказва как е избягало от баба си, за да види баща си.

От районното звънят на Мартин, за да го уведомят, че синът му е в полицията, а той лъже Яна, че има спешна работа в съда, и хуква натам. Как ще завърши цялата ситуация и какво обяснение ще даде адвокатът в полицията, зрителите ще разберат тази и утре вечер от 20:00 ч. в епизодите на „Мен не ме мислете“ по bTV.

Мартин решава да бъде откровен с Яна и ѝ признава, че вероятно има син, за чието съществуване до този момент дори не е подозирал. Това поставя на изпитание отношенията им, след като Яна заявява на любимия си, че иска време, за да преосмисли ситуацията.

В същото време Христо (Иван Юруков) разбира, че Силвия (Елена Замяркова) възнамерява да замине за САЩ, и прави опит да ѝ представи Америка в лоша светлина, за да я разубеди. Дали ще успее – не пропускайте да разберете тази седмица в „Мен не ме мислете“ само по bTV.