Мартин предлага брак на Яна тази седмица в „Мен не ме мислете“ по bTV

Щастието на героите на Весела Бабинова и Рушен Видинлиев обаче ще бъде помрачено от завръщането на Джон (Алек Алексиев) и интригите на Христо (Иван Юруков)

Реклама

Предложение за брак, неочаквано заминаване и изненадващо завръщане очакват зрителите в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ в четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV!

 

Мартин (Рушен Видинлиев) ще бъде откровен пред Яна (Весела Бабинова) и ще ѝ разкаже историята на родителите си, а тя, от своя страна, ще се опита да го успокои. В този момент Дора (Мина Каукова) се връща в апартамента с приповдигнато настроение от почивката си с Любомир (Георги Кацарски), а сестра ѝ я обвинява, че се държи безотговорно. Яна започва да разследва гаджето на Дора и се натъква на интересна информация.

 

Христо (Иван Юруков) забелязва, че Яна е напрегната, и започва да я подпитва да не би да има проблеми с Мартин. Александър (Веселин Мезеклиев), от своя страна, прави пореден опит да се помири с Ренета (Стефка Янорова). Дали този път двамата ще си дадат шанс?

 

В „отчаян“ опит да намери мъж за Зара (Рада Кайрякова), Христо предлага на Мартин да го свърже с нея, в случай, че не му се получи с Яна. Ева (Любомира Башева) заявява на Мартин, че смята да замине за Лондон, защото усеща, че започва да се влюбва в него. Междувременно Яна използва удобен момент, за да благодари на Александър за всичко, което е направил за Мартин. Дали двамата ще успят да „стопят ледовете“ – отговорът тази и утре вечер от 20:00 ч. в „Мен не ме мислете“ по bTV.

 

Зрителите ще станат свидетели и на дългоочакваното предложение за брак, което Мартин ще отправи към Яна. В този момент обаче Джон (Алек Алексиев) се връща в България. Христо научава от Силвия, че бившата му се е сгодила, а за капак разбира и че Радо и Поли се сближават, и решава да съобщи на Джон за предложението на Мартин към Яна. Как ще реагира той и какво ще последва – не пропускайте да разберете тази седмица в „Мен не ме мислете“ по bTV.

 

Специално участие в новите епизоди ще вземат актрисите Ивана Бобойчева и Анелия Луцинова и спортният журналист Камен Алипиев – Кедъра.