Неочаквано препятствие пред Яна и Мартин в новия епизод на „Мен не ме мислете“ - този петък от 21:00 ч. по bTV

Новият адвокат пръска самочувствие, Христо обмисля сватба, а проблемът с безплатните консултации в кантората е напът да се разреши

Реклама

В новия епизод на „Мен не ме мислете“ – този петък, от 21:00 ч. по bTV, Яна (Весела Бабинова) и Мартин (Рушен Видинлиев) ще бъдат застигнати от неочаквано препятствие, но друг проблем – този с безплатните консултации в кантората, е напът да бъде разрешен. Новият адвокат Пламен Брезов (Пламен Димов) ще демонстрира самочувствие и прекалена самоувереност, като в същото време ще си „пъха носа“ навсякъде. Той определено няма да се радва на симпатиите на Яна, особено след като е прекарал предишната вечер по барове с Мартин. Освен това нахално ще се интересува, защо Яна помага на бившия си мъж.

Отношенията между Христо (Иван Юруков) и Силвия (Елена Змиярова) ще се задълбочат – тя ще поиска да се пренесе при него, а той дори ще се замисли за сватба. В същото време Христо се кахъри пред приятелите си Ясен и Радо, защото най-вероятно ще влезе в затвора.

Пламен и Мартин ще се срещнат в съда, където Мартин води дело, в което се съдят майка и дъщеря. С появата си Пламен ще спомогне за развръзката на делото и ще стане ясно, че той всъщност не е толкова коравосърдечен. Адвокат Виктор Захариев ще забележи, че Силвия е разсеяна, а тя ще го помоли за почивка.

Междувременно Яна (Весела Бабинова) причаква Паолина (Яна Кузова) и инсценира уж случайна среща. Паолина си я спомня от салона и се заговарят. Яна вижда как Паолина провежда странен разговор с мъж и тайно си записва телефонния му номер. Тя разбира, че двамата са любовници, но Паолина не иска да го вижда повече. Яна помага на Паолина да го разкара и двете се сближават.

В какво още ще се забъркат героите от „Мен не ме мислете“ и как ще се справят с непредвидените ситуации, в които попадат – зрителите ще разберат  в новия епизод на сериала - този петък, 3 март, от 21:00 ч. по bTV.