Провален годеж и отвличане в „Мен не ме мислете“

Героините на Дария Симеонова и Весела Бабинова ще бъдат предадени от мъже, на които вярват

Реклама

Главните героини в сериала „Мен не ме мислете“ ще преживеят предателства от мъже, на които вярват безрезервно. Асистентката в адвокатската кантора „Захариев и Захариев“ Ася (Дария Симеонова) и чистачката Яна (Весела Бабинова) ще се изправят пред ситуации, които могат да сломят всяко женско сърце.  

Ася все още не знае, че годежният пръстен, който получи от адвокат Мартин Касимов (Рушен Видинлиев), й е даден по погрешка, а любимият й няма никакво желание да застане пред олтара с нея. Юристът обаче не изглежда готов да й признае истината, а неочакваните проблеми в работата му на свой ред го разсейват от трудния, но неизбежен разговор. 

Горчивата истината излиза неочаквано по време на напрегнат спор между Мартин и бащата на Ася Виктор Захариев (Владимир Люцканов), авторитетният шеф на кантора „Захариев и Захариев“. Докато двамата си разменят остри реплики младият юрист признава, че е станало недоразумение и че не иска да се жени. „Кажи на Ася, че сватба няма да има!“, поставя му ултиматум ядосаният й баща. Героинята на Дария Симеонова обаче чува тези думи, а мечтата й за сватба рухва.

Освен Ася, Яна (Весела Бабинова) също преживява тежко разочарование. Майката на две деца случайно разбира, че ухажорът й Павел Биков (в ролята Петър Антонов) е насилник и че жестоко е пребил бившия й мъж. Адвокат Касимов се убеждава в същото.  

Истината обаче не винаги е достатъчен аргумент. Когато Яна неочаквано се среща с Павел, тя се поддава и на чара, и на настояването му да я закара до училището на дъщерите й. За нейна изненада автомобилът потегля в неочаквана посока. Липсата на Яна в следващите часове изправя близките й на нокти. А адвокат Касимов се впуска да я спасява от поредната неприятност.

Къде е отведена Яна и ще може ли да се измъкне? Какво ще се случи с Ася, чийто личен живот е съсипан? Гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“,  четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.