Скандално видео разтърсва героя на Руши Видинлиев в „Мен не ме мислете“

Първият български вентролог става част от хитовия сериал

Реклама

Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) се изправя пред сериозен проблем, който може да застраши не само кариерата му на успешен юрист, но  и личния му живот. Ежедневието на младия адвокат е разтърсено, след като в мрежата се появява видео, в което той е заснет пиян и полугол в хотелска стая. На целия този фон Касимов споделя пикантни подробности както за личния живот на висшестоящ представител в гилдията, така и за бившата си годеница Ася (Дария Симеонова). 

 

Мартин е категоричен, че видеото е манипулирано, но дали доводите, които ще извади, ще са достатъчни за шефа му Виктор Захариев (Владимир Люцканов) да го остави на работа в кантората, гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ всеки четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV. 

Изненадващо Христо (Иван Юруков) се заема със задачата да оневини адвоката. За целта обаче му се налага да се срещне с човек от близкото си минало, с когото не са се разделили с много добри чувства, а причината за това е Яна (Весела Бабинова). Големият Спейс е човекът, който единствен може да докаже, че видеото е манипулирано. Ще се съгласи ли обаче да сътрудничи на Христо, когото смята за свой враг?

 

В ролята на Големия Спейс влиза стендъп комикът и първи вентролог в България Димитър Иванов-Капитана, който е познат като „гласа“ на куклата Бай Тъньо. 

 

Яна също е изправена пред сложни решения. Тя не иска да работи завинаги като чистачка и предприема първи стъпки за ново професионално развитие. В личния й живот обаче ситуацията сериозно се напряга, защото след видеото на адвокат Касимов, медиите гръмват с новината, че той има връзка с нея. Появяват се и снимки, на които двамата се целуват. На всичкото отгоре дъщерите й получават изненадващ подарък, а подателят предизвиква неприятни емоции в Яна. Как миналото й ще я застигне – гледайте в новите епизоди на „Мен не ме мислете“.