Сватба дава старт на новия сезон на „Мен не ме мислете“ – от 24 февруари по bTV

Новите епизоди на обичания сериал ще се излъчват всеки петък от 21:00 ч.

Реклама

Животът с неговата пъстрота, неочаквани обрати и непредвидени ситуации ще продължи да е на фокус и в предстоящия нов сезон на обичания български сериал „Мен не ме мислете“ по bTV. Актуалните теми, които са част от всекидневието на съвременния човек, свежият хумор и умерената доза драма обещават добро настроение за всички пред екраните от 24 февруари, всеки петък от 21:00 ч. в ефира на bTV.

В третия сезон звездният каст в лицето на талантливите Весела Бабинова (Яна), Рушен Видинлиев (Мартин), Дария Симеонова (Ася), Иван Юруков (Христо), Владимир Люцканов (адвокат Виктор Захариев), Елена Замяркова (Силвия) и др. ще бъде допълнен от още великолепни актьори и известни лица – нови и епизодични герои в третия сезон на „Мен не ме мислете“. Сред тях - Стефка Янорова, Кръстю Лафазанов, Таня Шахова и много други.

Още в първия епизод, на 24 февруари, в кантората ще постъпи нов ярък персонаж – обещаващият млад юрист Пламен Брезов (в ролята Пламен Димов), който е старт приятел на Мартин. Измежду опашката за безплатни консултации, новото предизвикателство пред Яна и Мартин и напрегнатата ситуация около обвинения в изнасилване Христо ще проблясва и опитът за сватба на Ясен (Ненчо Костов) и Ваня (София Бобчева) и емоциите на героите, свързани с това сериозно начинание.   

Новият сезон наМен не ме мислете“ е свеж, забавен и непретенциозен и всеки може да се припознае в него, но е и абсолютно безкомпромисен като изпълнение, заснемане и работа на целия екип“, са думите на Иван Христов, креативен продуцент.

Все така объркани и сложни ще са взаимоотношенията между главните персонажи в сериала, а непредвидени събития и изненадващи ситуации неведнъж ще ги изправят пред най-различни изпитания. Каква ще бъде развръзката обаче и ще има ли най-после щастлив край, зрителите на „Мен не ме мислете“ ще разберат тази пролет по bTV!

Гледайте „Мен не ме мислете“ от 24 февруари всеки петък от 21:00 ч.