Албумът „Кислород“ на ОСТАВА звучи в най-новия сериал на bTV “София вкъщи“

Групата стартира лятно турне в Европа и България

Реклама

Последният албум на една от най-емблематичните български банди Остава – „Кислород“, ще радва ухото на зрителите на bTV, докато се наслаждават на най-новия сериал „София вкъщи“. Той е в ефира на телевизията от 29-и май и ще се излъчва всеки понеделник и вторник от 21ч.

Само седмица след официалната премиера на сериала, момчетата се отправят на мини европейско турне, за да зарадват сънародниците ни в Берлин, Виена и Мюнхен. Там ще звучат песни както от новия албум, така и любими хитове като Sex in the morning", „Океан“, „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", „Бесен“, „Внимание“, „Самолет“ и много други. Първата спирка е в Берлин на 9-ти юни, следва Виена на 10-ти и завършват на 11-ти юни в Мюнхен. Всеки, който иска да ги види на живо в един от тези три града, може да си вземе билети от тук: https://bit.ly/3qpBvSR

След кратката европейска обиколка момчетата от Остава се отправят към Летния театър в Бургас, от където на 1 юли стартира лятното им турне на откритите сцени в страната. Следват София, Пловдив и Русе, съответно на 5-ти юли, 16 и 17 септември. Предстои да бъдат обявени и още няколко дати на също толкова горещи летни сцени.

Последни

Реклама