Как Владинелла Кацарска стана „София вкъщи“ по bTV

Реклама

Oще преди  да се появи в ефира на bTV, сериалът „София вкъщи“ привлече вниманието с две неща. Първото беше нестандартната сюжетна линия – всичко в сериала се върти около живота в агенция за недвижими имоти. А второто – смелото решение и трите главни в сериала да бъдат поверени на съвсем нови за малкия екран лица.

Освен център на сериала, София Панова е младото момиче, което не познава баща си, но получава като наследство част от агенцията му за недвижими имоти.

Актрисата Владинелла Кацарска, която влиза в ролята на София Панова, говори пред Lifestyle.bg, а част от текста можете да видите тук:

Освен център на сериала, Софѝя Панова е и младото момиче, което не познава баща си, но получава като наследство част от агенцията му за недвижими имоти. Героинята е поверена на Владинелла Кацарска, която е и първата ѝ роля в сериал. Но пък ние я познаваме от постановката "Косвени щети", за която през 2020 г. има ИКАР за дебют.

А до ролята Владинелла стига по нормалния ред - явява се на кастинг в три части. Като начало трябва да изпрати свое видео, в което е в ролята на Борислава - най-добрата приятелка на Софѝя. На аудиото записва и репликите на Софѝя, без които не може, а и нали все някои трябва да ѝ ги подава. Нещата се развиват добре и е одобрена за втората част. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от "Когато ми звъннаха за кастинг на живо, бях толкова притеснена, че отидох половин час по-рано и обикалях квартала, в опит да се успокоя", спомня си Владинелла. Очакванията ѝ са кастингът да протече в сива стая с камера, заобиколена от сериозни и леко намръщени хора. Случва се точно обратното - представянето ѝ на живо се развива в градина, а режисьорите не само ѝ предлагат кафе, но и се усмихват. Не че от всичко това притеснението се изпарява... "Отговарях само с една дума на почти всичко, а после, заради сенната ми хрема, започнах и да плача." След всичко случило се Владинелла не храни илюзии, че ще ѝ се обадят отново. Но оказва се, че греши, защото получава обаждане и за финалния кастинг. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от "В деня, в който ми звъннаха, искаха да отида втори път в градината, а аз имах пътуване до провинцията. Отложих го за по-късно и отидох на финалния кръг на кастинга с пълна чанта с дрехи. Режисьорите ме попитаха дали не са ме изгонили от нас..." И така, покрай шеги и закачки, и третият етап завършва успешно. Толкова, че още в същия ден разбира, че е получила главната роля в сериала.

Всъщност, да бъде актриса на Владинелла ѝ е било, един вид, писано - още на прощъпулника си е хванала два предмета. Единият е бил речник, а другият - театрална маска. "Трябваше да е едно от двете, суеверна съм." Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Но и музиката заема голямо място в живота ѝ. Сред всички инструменти, на които се захваща да свири, укулелето я завладява най-много. Донякъде и на инат. "Моментът, в който татко ми каза: "Това ще е поредният инструмент, който ще хваща прах", бях сигурна, че няма как да го оставя да бъде прав."

Цялото интервю четете тук.

Последни

Реклама