Реклама

Тази вечер (19 юни) в 21:00 ч. в новия епизод на „София вкъщи“ по bTV вихрушката в брокерската агенция, главната причина, за която е появата на София (Владинелла Кацарска), ще се засили още повече.

След като Даниел (Иван Тодоров) сподели на София бремето, което носи със своето присъствие, тя ще започне да осъзнава все повече отговорността, която носи пред фирмата. Съдружникът на Даниел – Никола (Никола Парашкевов) и адвокатката Адриана (Янислава Линкова) ще се ядосат на еднолично взетото от него решение да говори със София, а напрежението между тях ще може да се среже с нож.

Междувременно на главната героиня ще ѝ се наложи да замести Мирослав (Даниел Русев) и да направи оглед заедно с голямото семейство на певицата Мариана Попова и актьора Веселин Плачков, което си търси нова къща. Дали София ще успее да се справи с капризите им, ще стане ясно впоследствие.

Камелия ще вдигне скандал на Мирослав заради приятелката му Иренка, която в изблик на ревност по време на фирменото парти е провалила сделки за милиони. Последствията от горещата ситуация може да се окажат фатални за кариерата на младия брокер. За капак на всичко и за да защити Мирослав, София внезапно ще разкрие тайната си пред всички в офиса. От този момент, непоколебимият имидж на Камелия ще започне да вехне, а след появяването на собствената ѝ дъщеря (Девина Василева) в епизода, направо ще рухне.

Решението на София да напусне фирмата ще срещне полярни реакции сред екипа на агенцията и ще се превърне в повод за пропукване на доверието между Даниел и Никола. В опит да продаде имот,  в епизода ще блесне и инфлуенсърът и тв водещ в „Преди обед“ – Поли Недкова. Най-после ще се състои и дългоочакваната среща с турския фонд, но при подписването на документите зрителите ще станат свидетели на пълен обрат. 

Как ще се справят героите с всички тези препятствия и ще остане ли София „вкъщи“ – гледайте в новите епизоди в понеделник и вторник от 21:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама