Дългоочакван рестарт в новите епизоди на „София вкъщи“ – в понеделник и вторник от 21:00 ч. по bTV

Всичко ще се обърка само за да се подреди наново

Реклама

Тази вечер (26 юни) в 21:00 ч. в новите епизоди на „София вкъщи“ по bTV след като София (Владинелла Кацарска) напуска фирмата, приятелката й Боби (Даяна Михайлова) ще я заведе на пътешествие из България, за да я накара да преосмисли връщането си във Виена.

Двете ще закъсат на пътя и ще им се наложи да нощуват в непознато село, а през това време брокерите Даниел (Иван Тодоров) и Никола (Никола Парашкевов) отчаяно ще се опитват да се свържат с бившата си колежка, която продължава да ги игнорира. Никола трескаво ще търси решение за спасяването на „Селена Тауър“, а липсата на София ще се усети от всички.

Мирослав (Даниел Русев) ще се сблъска със серия неприятности и лош късмет, причинени от невинен подарък, а дали ситуацията ще ескалира до раздяла с приятелката му Ирена, зрителите ще разберат в последствие.

Ново откритие в документацията на „Селена Тауър“ ще застраши „EST Properties“ от сигурен фалит. Това ще се окаже поредната причина, поради която когато най-после Даниел и Никола открият София, ще побързат да й предложат мястото във фирмата обратно. Заплетеното положение в компанията обаче няма се оправи толкова лесно. Зрителите ще станат свидетели на крах на всяка нова идея на тримата съдружници… освен една.

Междувременно ще продължи и бунтът на дъщерята на Камелия – Неда (Девина Василева), която ще направи всичко възможно да отиде на музикалния фестивал в чужбина и може би ще успее.

Ще се адаптира ли София в суровия брокерски свят, разберете в новите епизоди в понеделник и вторник от 21:00 ч. по bTV.

Тагове: софия вкъщи

Последни

Реклама