Август Попов и дизайнерката Невена със специално участие в новите епизоди на „София вкъщи“ тази седмица по bTV

Опитите на Никола и Даниел да „изкарат София от играта“ вземат неочакван обрат

Реклама

Най-новият български сериал „София вкъщи“ продължава с два нови вълнуващи епизода в понеделник и вторник от 21:00 ч. по bTV. След внезапното завръщане на София (Владинелла Кацарска) в България и разкритието на амбициозните брокери Даниел (Иван Тодоров) и Никола (Никола Парашкевов), че е наследница на покойния собственик и основател на една от най-успешната агенция за недвижими имоти – „EST Properties“, тази седмица предстоят нови предизвикателства, изпитания и обрати за героите в хитовата поредица. Със специално участие ще видим популярния български актьор Август Попов и модната дизайнерка Невена Николова.

 

В новите епизоди Даниел и Никола предстои да се сблъскат с поредното предизвикателство около новостроящата се сграда „Selena Tower“, след като стават жертва на изнудване от техен бивш бизнес партньор, който ги заплашва с медийна война. Двамата собственици не се огъват, но осъмват с протести пред строежа на най-амбициозния проект на фирмата досега.

 

Поредният план на амбициозните брокери да саботират София пък ще прерасне в опит за сексуално посегателство, което силно ще я разстрои, а нейна опора ще се окаже не кой да е, а самата съпруга на Даниел – Полина (София Василева), която зрителите на bTV ще опознаят в съвсем нова светлина.

 

В опит да се отърси от преживяното, София решава да продължи напред с високо вдигната глава, а Камелия (Илияна Лазарова), нейната пряка шефка, ѝ поставя нова задача – да заснеме апартамент, който да пускат на пазара. Начинаещата брокерка веднага се заема, но се оказва, че работата с професионален фотоапарат не е толкова лесна и тя решава да потърси помощ от приятелката си Боби.

 

Оказва се, че апартаментът е не на кой да е, а на самия Никола, който панически иска да се отърве от него, след като поредното му завоевание се е застояло там повече от една вечер. Докато София разкрива част от личния свят на своя таен съдружник, между Камелия и колегата ѝ Валери (Георги Грозев) се разразява взривоопасен скандал.

Дали София ще се справи със задачата си и кои ще бъдат новите потенциални собственици на „ергенския“ апартамент на Никола – не пропускайте да разберете в новите епизоди на „София вкъщи“ тази и утре вечер (5 и 6 юни) от 21:00 само по bTV!

Тагове: софия вкъщи

Последни

Реклама