Асдис лице на исландската лотария

Известна астроложка предсказала скорошен брак на Симона Първанова

Реклама

Тази събота в 16:00 ч. зрителите на bTV отново ще проследят интересния и бляскав живот на футболните половинки.

Оказва се, че единствената радост на Асдис Ран в последно време е, че е избрана за рекламно лице на исландската лотария. Съвсем наскоро на красавицата й се наложило да смени жилището си заради хлебарки. Паникьосана от нашествието на гадините, тя се преместила по спешност в ново жилище - далеч от напастта. Асдис е сполетяна и от друга беда. Преди дни е обрана на летището в Париж. Отмъкват й чанта, пълна с всичките й скъпи бижута.

Известна астроложка предсказала скорошен брак на Симона Първанова. Гаданието накара ТВ водещата да се размечтае за булчинска рокля. Тя посети ревю на известна българска дизайнерка, за да види последните й модели в бяло. Оказва се, че бившата приятелка на вратаря Славчо Тошев има неподозирани таланти, като например сама да изработва обувките си.

За Елена Тодорова е приключение да се возиш в трамвай. Футболната съпруга все още умува дали да си подари това забавление поне веднъж в живота си. В новия епизод на „Нашите момичета: Футболни съпруги” зрителите ще се разходят заедно с нея в зоопарка. Как се чувства съпругата на Данчо Тодоров сред хищниците и защо според нея змиите са красиви само върху обувки и чанти, ще стане ясно в епизода на риалити поредицата.

Деница се е зачела в книгата "Бебето – ръководство за употреба". Заедно с малката си дъщеря тя присъства на премиерата на наръчника, представен от "Денят е прекрасен". Това не й пречи да планира бурна вечер с приятелки, заради което ще трябва много бързо да се приведе във форма.

Ина Дякова е добре позната в столичните автосервизи. Заради кошмарното й шофиране почти всеки месец лимузината  на брюнетката със силиконови устни е на ремонт. В цвета на "Славия" и неуместно изискан вид, футболната съпруга се среща с омазани в машинно масло монтьори.